StudioCake

Торт Снікерс класичний рецепт

Чи любите Ви Снікерс (Snickers)? Ця цукерка, безумовно, бажана для всіх, хоч ми і розуміємо, що «багато солодкого не варто вживати через ризик для фігури». Якщо Ви ласун і просто обожнюєте цей батончик, то рецепт торта снікерс спеціально для Вас.

Читайте також:

Як виник класичний рецепт торта Сникерс

Зрозуміло, що торт виник на основі батончика Снікерс. А він в свою чергу був винайдений в США в 1923 р кондитер на ім’я Ф. К. Марс придумав поєднання смаженого арахісу з молочним шоколадом і з додаванням нуги. Така шоколадна цукерка швидко набула популярності. А сама назва баточнік отримав на честь коня кондитера, яку він дуже любив. У 1929 р був побудований перший завод в Чикаго, який став виробляти ці ласощі. І тільки в 1990 р вони потрапили до Старого Світу — Ірландію і Англію. Зараз Snickers — один з найбільш відомих брендів в світі. Щороку роблять по 15 млн. Цих солодких батончиків.

Як приготувати торт Снікерс за класичним рецепт

Однак нам не настільки важливо хто ж перший почав виготовляти батончик, а хто підхопив ідею. Десерт торт снікерс класичний рецепт також виник не випадково. Недарма ж шоколадка так популярна, ось чому вона отримала своє продовження у вигляді тортика. Давайте спробуємо приготувати його самостійно.

Торт Снікерс: інгредієнти

Для торта Снікерс за класичним рецептом Вам знадобляться:

  • борошно пшеничне (350 гр.)
  • цукор-пісок (пів кіло)
  • масло вершкове (800 гр.)
  • яйця курячі (3 шт.)
  • білки від яєць (2 шт.)
  • згущене молоко варене (800 гр.)
  • кефір (400 мл.)
  • вершки (300 гр., потрібний жирні, 35%)
  • шоколад молочний (400 гр.)
  • горіхи арахіс (200 гр.)
  • паста арахісова (200 гр.)
  • пакетик ванільного цукру
  • мед (50 гр.)
  • какао (30 гр., беремо в порошку)
  • вода (50 мл.)
  • розпушувач
  • сіль

Торт Снікерс: приготування

Поетапно приготування торта виглядає так. Десерт цей дуже ситний, солодкий, але при цьому нічого складного в його рецептурі або приготуванні немає. Розглянемо поетапно.

Коржі

Вершкове масло заздалегідь вийміть з холодильника (200 гр.). А духовку розігріємо до 180 градусів. Потрібні дві форми для випічки діаметром 24 см, вистилає їх пергаментом і змазати їх маслом (рослинне масло підійде). Змішуємо борошно (заздалегідь можна просіяти), розпушувач, какао. Вершкове масло збити, додаючи поступово цукор (400 гр. За все). Тепер також поступово додаємо 3 яйця, продовжуючи збивати. В кінці додамо щіпку солі і ванільний цукор. Після цього перевести міксер в низький режим. Всипаємо в цю суміш борошняну. Коли маса досягне однорідності, влити туди кефір за рецептом. Збити до стану однорідності, після чого розділити тісто на дві частини. Взяти дві форми для випічки і розкласти в них порції тесту. Тепер ставимо в духовку і випікаємо приблизно півгодини. Вийняти коржі з духовки, поставити охолоджуватися (краще перекласти на дошку або грати). Краще дати їм настоятися, так що залиште коржі на ніч.

Крем

Тепер готуємо крем карамель. Також масло (400 гр.) Виймаємо з холодильника, щоб воно стало м’яким. Збиваємо його міксером, додаючи туди поступово згущене молоко (варену). Вийде маса пишної консистенції.

Нуга

Готуємо нугу. Для цього беремо масло, 200 р. (Заздалегідь розм’якшене). Включаємо духовку і нагріємо її до 180 градусів. На деко кладемо лист пергаменту, куди викладемо арахіс за рецептом рівномірно. Поставимо в духовку буквально хвилин на 5. Після цього охолоджуємо його, знімаємо лушпиння, подрібнюємо горіхи ножем. Масло вершкове змішаємо з арахісової пастою, і збиваємо, щоб суміш стала пишна. Тепер в каструлю наллємо воду, додамо до неї мед і цукор за рецептом. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Помішуємо, щоб суміш не пригоріла. Окремо беремо 2 білки від яєць, дрібку солі, збиваємо їх до піни. Тепер сюди додаємо сироп з каструлі, що у нас тільки що вийшов. Ще трохи збиваємо. Тепер змішаємо всі частини, збиваючи, а в кінці додамо подрібнені горіхи арахіс.

Торт

Збираємо наш торт. Кожен корж потрібно розрізати ще на дві частини навпіл. Викладаємо на нижній корж нугу, розподіляємо, накриваємо другим коржем. Сюди зверху кладемо крем карамель (половину), розподіляємо. Тепер накриємо третім коржем. Зверху кладемо і розрівнюємо другу половину нуги. Зверху накриваємо коржем четвертим за рахунком. Тепер можна зверху змастити торт карамельним кремом, а також його боки. Відправляємо на одну годину в холодильник. При бажанні можна приготувати шоколадну глазур для прикраси торта зверху, а також прикрасити торт зверху горіхами і шматочками батончика Snickers. Смачного!

Ваш ідеальний торт, за класичним рецептом або по самому неординарному, чекає Вас в кондитерській StudioCake!

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up