Макаруни
Вишукане і шалено смачне французьке печиво macaron зараз перебуває на піку своєї популярності! Причому поширення макарунів досягло міжнародного масштабу. Наприклад, в Японії з 2017 року їх внесли в стандартне меню МакКафе і спеціально імпортують з Франції, так як десерт дуже швидко розкуповували на етапі обмеженої пропозиції. Це печиво-сендвіч, що складається з двох круглих, плоских печенек з мигдальною борошна з різними начинками між ними, наприклад, це може бути ганаш або варення.
Купити макаруни в Києві
Будь-які варіації макарунів створюються завдяки різноманітності начинок, а також натуральних харчових барвників для кольору печива. Технологія приготування макарунів досить непроста, тому Ви можете побачити велику різноманітність цього десерту в кращих пекарнях-кондитерських міста.
Ви можете замовити коробку макарунів в київській кондитерській StudioCake, вибравши з уже існуючих варіантів подарункових боксів на нашому сайті в розділі «Макаруни», або запропонувавши свої індивідуальні вимоги до замовлення. З нашими макарунами Ваше святкування особливого дня пройде незабутньо, а близькі люди обов’язково оцінять такий жест з гідністю.
Макаруни з доставкою
Ви можете замовити будь-яку начинку на свій розсуд. Найпопулярніші варіанти – шоколад, малина, лимон і ваніль.
- Малиновий макарун має хрустку зовнішню корочку, м’яку внутрішню частину і вершкову фруктову начинку, яка є гармонійно солодкої і кислої одночасно.
- Лимонний макарун ідеальний для любителів цитрусової свіжості.
- Шоколадний – універсальний варіант, який сподобається всім і буде чудово поєднуватися з кавою.
- Купуючи ванільний макарун Ви отримуєте багатий ванільний запах і смак, який гарантовано задовольнить будь-якого ласуна.
На сайті Ви знайдете різні види десертів!
У будь-якому випадку, макаруни від Studiocake Вас не розчарують, так що сміливо замовляйте необхідну кількість і улюблені смаки французького десерту з доставкою по Києву.
Чи популярні весільні макаруни?
В Європі макаруни набули статусу культового ласощі, адже вони так ніжні за структурою, подобаються і дорослим, і дітям. Різноманітність начинок і варіацій створює дійсно багато варіантів для виконання десерту. Також для весілля важливий не тільки їх зовнішній вигляд, але і подача. Це може бути композиція з них як прикраси столу, або подарункові набори для гостей. Нарешті, барвисте ласощі може прикрасити весільний торт – головний десерт торжества.
Де замовити весільні макаруни?
У StudioCake із задоволенням втілять Ваші мрії в реальність: тут можна замовити авторські макаруни з кольором і оформленням за Вашим вибором. Також кремовий торт з макарунами буде відмінною прикрасою Вашого весілля, дозволивши гідно і смачно завершити цю урочистість. На нашому сайті є зручна форма замовлення, де Ви можете вибрати солодкість не тільки із запропонованого каталогу, але також замовити десерти за власним ескізом або фотографії. Всі Ваші побажання будуть враховані нашими фахівцями. А Ваші весільні макаруни або весільний торт, оформлений з їх допомогою, приїде до Вас в потрібний час і місце, адже ми надаємо послугу доставки нашим клієнтам по Києву і області.
Як приготувати макаруни: покроковий рецепт
Знаменитий французький десерт під назвою макарунами вже давно підкорив серця українців. Він готуються з мигдальною борошна, тому при приготуванні макарун, починати потрібно саме з неї. Приготувати самому такий десерт дуже складно. Змішати інгредієнти на око не вийде, тут потрібні чіткі пропорції, тому без кухонних ваг не обійтися. Нагадуємо, що замовити макаруни можна в нашій кондитерській.
Тож почнемо! Для початку ставимо ємність на ваги, беремо сито і просіюємо нашу муку. Повинно вийде не більше, не менше, а рівно 150 грам. Пам’ятайте, дотримуватися співвідношення інгредієнтів для приготування макарун дуже важливо!
Далі слід додати цукрову пудру, також способом просіювання і в підсумку ця суміш для Ваших макарун повинна скласти 300 грам. Перемішуємо це все будь-яким зручним для Вас способом і залишаємо ненадовго в спокої, в сухому, теплому місці. Тепер нам потрібно роздобути яєчні білки. Відокремлюємо білки від жовтків так, щоб у нас вийшло 2 окремі чаші, рівно по 50 грам білка в кожній.
Наступний крок виглядає так. Беремо каструльку, ставимо на ваги і насипаємо 150 грам цукру і 50 грам води.
І відразу ж готуємо кондитерські мішечки з насадкою. Зробіть це так, як показано на фото нижче і процес приготування спроститися в рази!
Беремо пергаментний папір, за розміром дека і за допомогою чарки малюємо кола в шаховому порядку. Це робиться для того, щоб перевернувши папір Ви бачили контури кордонів, куди будете наливати свої макаруни.
Візьміть міксер і підготуйте холодну воду. Починаємо нагрівати наш сироп до температури 95 градусів (використовуйте термометр). Окремо збиваємо білок на максимальній швидкості і як тільки сироп дійде до показника 110 градусів виливаємо його в ємність з білком. І продовжуємо збивати, щоб охолодити те, що у нас вийшло. Вливаємо білок, що залишився і додаємо борошно. Все це акуратно перемішуємо лопаткою і як тільки тісто стане більш рідке, переміщаємо все це в баночку нашими кондитерськими мішками. І з мішечка, акуратно видавлюємо тісто на деко, де у нас вже підготовлені кола, в яких потрібно розмістити тісто для макарунами.
І залишаємо макаруни на 15 хвилин настоятися, паралельно включаємо духовку на 140 градусів. Після того як духовка нагрілася, ставимо наші Макаруни на 12-20 хвилин. Стежимо щоб нічого не підгоріло і вуаля, наш французький десерт готовий. Печива можна з’єднати помазав всередині наприклад кремом, так буде ще смачніше.