PREMIUM начинка (без лактози та глютена) Мигдально-кокосовий дакуаз посипаний мигдальним крокантом з фірмовим кремом на основі кокосових вершків.
Столична
PREMIUM начинка Класичні хрусткі коржі зі смаженим фундуком та прошарком заварного-шоколадного крему «Шарлотт». Оригінальний смак легенди.
Ммммм-Малина
PREMIUM начинка Хрумка меренга з запеченими волоськими горіхами, з ароматним малиновим конфітюром і крем-чізом на основі улюбленої Філадельфії.
Апельсинова
мусова начинка
Легкий мусовий торт на основі лайма з прошарком апельсинового курта з додаванням цедри апельсина на хрусткому мигдальному дакуазі.
Три шоколади
мусова начинка
Торт для поціновувачів шоколаду, на основі трьох шоколадних мусів із бельгійського чорного, молочного, білого шоколаду та шоколадний бісквіт.
Полунична
мусова начинка
Мус із бельгійського білого шоколаду у поєднанні з прошарком полуничного кулі на подушці соковитого шифонового ванільного бісквіту.
Чудовий лаконічний торт для тих, хто не любить зайвий декор. Весільне свято та всі його атрибути повинні відповідати Вашим смакам. Це стосується й головного десерту свята.
Торт з півоніям складається з двох ярусів, покритих світлою мастикою. Вона надає поверхні особливої гладкості. Торт прикрашає світлий справжній півонії із зеленими декоративними листочками. Якщо Ви хочете внести зміни до зовнішнього вигляду торта, то можете скористатися формою замовлення, завантажити власний ескіз. Майстри StudioCake врахують Ваші побажання. Наприклад, півонія можна зробити з мастики, щоб він був їстівним.
Начинка також залишається на Ваш вибір: можна поєднувати та вибрати окрему для кожного ярусу, щоб смак торта був різноманітнішим.