StudioCake

Цукати з журавлини в домашніх умовах

Як зробити зацукровану журавлину в домашніх умовах.

Швидкий і легкий рецепт журавлини з цукром з простими інгредієнтами. Використовуйте її для прикраси тортів, коктейлів. Незамінний інгредієнт для страв в різдвяний і новорічний періоди.

Яскраві червоненькі ягідки журавлини в цукрі гармонійно поєднують солодкість і кислинку, а також мають прекрасний хрест. Вони красиві, блискучі і відмінно підходять для прикраси тортів, кексів, святкових пирогів і навіть коктейлів або напоїв. Вони також стануть прекрасним варіантом святкового подарунка, особливо, якщо будуть приготовлені Вами.

Як зробити зацукровану журавлину

  • Приготуйте простий цукровий сироп.
  • Дайте йому трохи охолонути, щоб він не був окропом або навіть просто гарячим.
  • Потім додайте свіжу журавлину.
  • Замочіть ягідки на 1-2 хвилини, поки вони не будуть повністю покриті сиропом.
  • Обваляйте ягоди в таці, заповненому кондитерським цукром-піском.
  • Покладіть кожну журавлину на лист вощеного паперу і дайте їй висохнути, поки посипання не стане хрусткою, і все готово.

Поради з приготування цукатів з журавлини

  • При правильному зберіганні в запечатаному контейнері готові ягоди будуть зберігатися в холодильнику 2-3 дні.
  • Замість звичайної фільтрованої води можна використовувати газовану воду, але після її застосування помітної різниці не було.
  • Ми не рекомендуємо використовувати заморожену журавлину, тому що свіжа на смак краще, а також заморожена журавлина має тенденцію виділяти багато води в міру відтавання, що робить зацукровану журавлину дуже липкою. Ми також не рекомендуємо використовувати сушені ягоди, тому що вони не такі красиві, як свіжа журавлина. Крім того, сушена журавлина вже підсолоджені, і коли ягоди покриваються цукром, вони стають надмірно солодкими.
  • Чи не висипайте журавлину в ГАРЯЧУ цукрову воду / сироп, інакше Ваша журавлина з великою ймовірністю вискочить і розколеться, і створить безлад. Замість цього дозвольте цукрової воді охолонути, перш ніж додавати журавлину і змішувати їх разом.
  • Не фарбуйте журавлину цукровою пудрою, тому що вона буде більш брудна і не така смачна, як журавлина, покрита цукровим піском. Крім того, цукор надає ягодам хрустку текстуру. Рецепт можна легко подвоїти.
  • Цукровий сироп, що залишився, можна використовувати в коктейлях / напоях.

Швидкий і легкий рецепт цукатів з журавлиною

Час підготовки: 10 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Загальний час: 40 хвилин

Сервіровка: 2 чашки

Калорії: 271 ккал

Інгредієнти

  • ½ склянки цукрового піску
  • ½ склянки води
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 1 пакетик свіжої журавлини
  • 2 склянки додаткового цукрового піску для покриття журавлини

Інструкції

  • Додайте цукор і воду в каструлю з антипригарним покриттям. Змішайте і нагрійте на середньому вогні.
  • Коли суміш починає пузиритися і ставати трохи густий, зніміть каструлю з вогню і додайте ванільний екстракт. Дайте цієї суміші цукру охолонути протягом 30 хвилин.
  • Потім додайте журавлину і все перемішайте, поки кожна ягода не буде повністю покрита. Вийміть журавлину за допомогою шумівки і дайте стекти надлишку цукрової води.
  • Покладіть журавлину в лоток, наповнений цукром.
  • Потрясіть ємність, щоб цукор повністю покрив липку журавлину, а потім помістіть кожну зацукровану журавлину на піднос, покритий вощеного папером, щоб дати їй висохнути (займає близько 1 години). Насолоджуйтесь!

Дізнайтеся ще більше корисних рецептів в блозі Studio Cake!

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up