StudioCake

Рецепт полуничного торта

Цей пиріг з полуничною начинкою виготовлений з вологого ванільного бісквіту, підсолодженого згущеним молоком і свіжим полуничним соусом! Потім прикрашений вершковим сиром і збитими вершками для чудового оформлення полуниці. Рецепт розповідає про приготування чудового полуничного торта-тістечка з нуля, без використання суміші для торта. У цьому чудовому торті багато масла і цукру, так що Ви отримуєте трохи більше щільного бісквіта в поєднанні зі згущеним молоком і свіжою полуницею.

Секрети приготування ідеального полуничного торта

Для початку, Ви зробите бісквіт і викине його в духовці. Після чого виконайте отвори по всьому торту за допомогою ножа або іншого кінця ложки. Це можна зробити по гарячому або вже остившему торту, щоб надалі начинка заповнила ці отвори.

Перше, що виливається на торт, — це згущене молоко. Воно додає насичений аромат і вологу до класичного пирога з гарбузом, і цей торт не є винятком.

Після згущеного молока торт покриваємо домашнім полуничним соусом. Це комбінація свіжої полуниці, цукру і невеликої кількості екстракту ванілі. Він буде трохи оброблений на плиті, щоб згустити соус і вивести аромат полуниці.

Поради

Для приготування також можна використовувати заморожені фрукти. Головне — отримати таку ж кількість полуничного пюре для роботи.

Після того, як Ви додасте згущене молоко і полуничний соус до пирога, охолодіть його, а потім додайте прикраси.

Рекомендуємо подавати цей торт прохолодним, але не холодним.

Рецепт полуничного торта

Вихід: 12-15 порцій

СКЛАДОВІ

ВАНІЛЬНИЙ БІСКВІТ

358 гр борошна

3 ч.л. розпушувача

1/2 ч.л. солі

168 гр вершкового масла, кімнатна температура

310 гр цукру

3 столові ложки рослинної олії

4 великих яйця

300 мл молока

1 столова ложка ванільного екстракту

415 мл згущеного молока

ПОЛУНИЧНИЙ СОУС

680 гр полуниці, перетерті в пюре

104 гр цукру

1 ч.л. екстракту ванілі

КРЕМ-СИР З збиті вершки

420 мл важких збитих вершків, холодних

86 гр цукрової пудри

2 ч.л. екстракту ванілі

227 гр вершкового сиру, кімнатна температура

Полуниця для прикраси

ІНСТРУКЦІЯ

1. Розігрійте духовку до 176 ° C і змастіть форму для торта 9 × 13.
2. Змішайте борошно, розпушувач і сіль в чашці середнього розміру і відкладіть в сторону.
3. Додайте масло, цукор і рослинне масло у велику миску-міксер і збийте разом до світлого кольору і пухнастою консистенції, приблизно 3-4 хвилини.
4. Додайте яйця і перемішайте, поки вони не будуть добре скомбіновані. Очистіть бічні сторони чаші, щоб переконатися, що всі інгредієнти добре перемішані.
5. Додайте половину сухих інгредієнтів в тісто і перемішайте до однорідної консистенції.
6. Додайте молоко і ванільний екстракт і перемішайте.
7. Додайте залишилися сухі інгредієнти і перемішайте до однорідної консистенції.
8. Додайте тісто в форму і рівномірно розподіліть його.
9. Випікати протягом 28-32 хвилин, або до тих пір, поки вставлена ​​зубочистка вийде тільки з кількома крихтами.
10. Виконайте отвори по всьому Коржу.
11. Налийте згущене молоко поверх коржа і рівномірно розподіліть його, щоб він міг вбратися в отвори.
12. Додайте чисту полуницю, цукор і екстракт ванілі у велику каструлю. Приготуйте на середньому вогні, постійно помішуючи, поки він не почне кипіти. Кип’ятіть протягом 1 хвилини.
13. Зніміть полуничний соус з плити і вилийте його поверх бісквіта, рівномірно розподіліть і дайте вбратися.
14. Накрийте торт і охолодіть.
15. Щоб збити вершки, додайте важкі вершки, цукрову пудру і ванільний екстракт в більшу миску. Збивайте на високій швидкості, поки не утворюються м’які піки.
16. Додайте вершковий сир і збивайте на високій швидкості, поки не утворюються жорсткі піки, і збиті вершки не стануть гладкими.
17. Відкладіть близько 1 склянки збитих вершків, а потім рівномірно розподіліть залишок на торт.
18. Щоб закінчити пиріг, прикрасьте його піками збитих вершків і свіжою полуницею.
19. Зберігайте торт в холодильнику до подачі. Дозвольте пирога посидіти в холодильнику близько 45 хвилин. Подавати торт прохолодним, але не холодним. Торт зберігати накритим в холодильнику не більше 3-4 днів.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up