StudioCake

Пиріг з арахісовим маслом — рецепт

 

Приготуйте цей чудовий пиріг з арахісовим маслом без випічки хоча б один раз, і Ви не зможете перестати думати про те, щоб робити його хоча б раз на місяць.

Не тільки тому, що Вам напевно сподобається поєднання вершкового арахісового масла і шоколаду, а й тому, що це найнебезпечніший, декадентський, смачний десерт, який Ви коли-небудь робили.

Поради з приготування пирога і арахісовим маслом без випічки

Обережно, цей десерт неминуче викликає звикання. У нього хрустка скоринка з крекерів або сендвіч-печива і багата, вершкова, злегка солона начинка, яка просто кличе Вас до того, щоб взяти … більше … і вкусити. Ми не змогли чинити опір.

Для коржа Ви можете подрібнити улюблені крекери або шоколадне печиво. І, так, технічно Ви випікаєте корж … Однак, Вам не обов’язково це робити, якщо Ви не принципово отримання хрусткої скоринки.

Якщо Ви шукаєте пиріг з арахісовим маслом без вершкового сиру, який не потребує випікання, не дивіться в пошуку далі. Це воно, перед Вами ідеальний рецепт.

Як приготувати пиріг з арахісовим маслом без випічки

Ніколи не здавайтесь

Після збивання яєчних жовтків з цукром разом протягом однієї хвилини, все одно буде помітний видимий жовток. Однак, після того, як Ви очистите боку форми, збийте ще на одну хвилину довше. Коли Ви нахиляєте головку міксера тому, «стрічка» повинна знову влитися в суміш. Вам також потрібно постійно помішувати, коли форма знаходиться на плиті. В іншому випадку Ваша суміш буде переповнюватися або яйця будуть згортатися.

Що ж таке «стрічка»?

Так, так я і відчував себе в перший раз, коли готував цей пиріг. Просто знайдіть ідеальну консистенцію суміші, щоб вона могла стікати з віночка в стійкому потоці. Якщо суміш випаде з віночка у великих краплях, потрібної однорідності ще немає. (Якщо Ви довгий час збиваєте безрезультатно, можливо, Ви зайшли занадто далеко. Це нормально … але зупиніться.)

Використовуйте захист

Якщо у Вас є захист для Вашого міксера, використовуйте її. Цей крок не потребує від Вас якихось суперздатнонстей, але він запобігає розпльоскування гарячого молока по всій кухні і потрапляння його в очне яблуко / на Ваш комп’ютер. Якщо у Вас немає захисту, я іноді роблю імпровізацію, беручи два паперових рушники і обертаючи їх навколо змішувача чаші.

Використовуйте своє улюблене арахісове масло

Настав час використовувати хороші продукти! Використовуйте органічне арахісове масло, щоб надати кремовою начинці пирога трохи більше текстури. Я люблю органічні продукти, тому що вони вільні від консервантів для штучних інгредієнтів, тому вони допомагають мені є трохи більш здорову їжу. Ви можете використовувати сорт, який містить тільки арахіс і сіль, але цей не буде стійким. Я рекомендую купити банку з таким маслом і зберегти його, щоб зробити бутерброди з арахісовим маслом.

Попередньо куплений корж — в порядку речей

Якщо Ви хочете заощадити кілька кроків і піти на попередні закупівлі, а не самостійно спекти шоколадний корж з печива, — це абсолютно нормально! Тут немає суперечливих суджень.

Грайте з горіхами і начинкою

Як Ви прикрашаєте цей вершковий і смачний десерт, залежить від вас! Я нарізав 20 чашок шоколадних цукерок з начинкою з арахісового масла на половинки і чверті, розтопив ¼ склянки шоколадної стружки в мікрохвильовій печі і грубо нарізав ¼ чашки смаженого арахісу, а потім подрібнив і посипав все зверху. Але Ви могли б наповнити його збитими вершками або шоколадним печивом!

Тримайте пиріг в морозильній камері

Можливо, тому, що пироги тепер часто використовують грецький йогурт замість масла, він стає суперм’яким, якщо Ви тримаєте його в холодильнику, тому зберігати його в фользі в морозильній камері.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up