StudioCake

Малиново-шоколадний чізкейк без випічки

Цей нежирний шоколадний малиновий чізкейк призведе Ваших сім’ю і друзів в захват!

Рецепт малиново-шоколадного чизкейка без випічки

Інгредієнти чизкейка без випічки

Для коржа:

1 пакет шоколадного сендвіч-печива Oreo

1/2 чашки вершкового масла, розплавленого

Для заповнення:

170 г темного шоколаду

255 г малини

1 1/4 склянки сильного збитих вершків (+2 столові ложки)

1/2 склянки порошкового цукру

2 столові ложки какао порошку

455 г вершкового сиру, розм’якшеного

1/4 чашки гранульованого цукру

1 чайна ложка чистого екстракту ванілі

Для начинки:

3/4 склянки міцного збитих вершків

2-3 столові ложки порошкового цукру

Свіжа малина, для прикраси

Нарізаний шоколад за бажанням

Інструкції приготування чізкейку без випічки

Для приготування коржа:

Підготуйте форму з високими бортиками, злегка змастивши краю за допомогою спрею для приготування їжі або вручну, а потім обережно промокніть паперовим рушником. Вирівняйте нижню частину форми пергаментним папером.

Подрібніть печиво в дрібну крихту, використовуючи кухонний комбайн або блендер.

У невеликій мисці розплавте масло в мікрохвильовій печі протягом 30-45 секунд. Налийте розтоплене масло на крихти печива і перемішайте, поки крихти НЕ будуть добре покриті.

Налийте крихти в форму і щільно втисніть в нижню частину і з боків, щоб створити товстий корж. Охолоджувати корж, поки Ви готуєте начинку.

Для заповнення:

У мікрохвильовій печі розтопіть шоколад з двома столовими ложками важких вершків. При цьому розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі при 50% потужності з кроком 30 секунд, кожен раз помішуючи до тих пір, поки шоколад не розплавиться. Перемішати до повного розгладження.

Помістіть чашу для змішування і віночок в морозильну камеру на 5-10 хвилин, щоб охолодити.

Перетріть третину в пюре малину в невеликому кухонному комбайні. При бажанні процідіть через тонке сито. Відкладіть. Частину, що залишилася малину дрібно порізати і поділити на 2 частини.

Підготуйте збитий крем:

Налийте 1 1/4 чашки важких збитих вершків в охолоджену миску і використовуйте електричний міксер, щоб побити важкі вершки на середній швидкості, поки крем не почне загусати.

Повільно додайте цукрову пудру і какао-порошок і продовжуйте збивати на високій швидкості, поки не утворюються жорсткі піки. Відкладіть збиті вершки.

Збийте пом’якшений вершковий сир, поки він не стане повністю гладким. При необхідності очистіть бічні частини чаші.

Потім додайте гранульований цукор і ванільний екстракт і продовжуйте бити до однорідності.

Потім додати розтоплений шоколад, збиваючи, поки він не буде повністю перемішаний в вершковому сирі.

Нарешті, повільно складайте збиті вершки, поки вони не стануть повністю гладкими.

Щоб створити шари:

Налийте 1/3 тесту на підготовлений корж і рівномірно розподіліть.

Потім залийте ложкою близько 1/3 малинового пюре над вершковим сиром і використовуйте ніж, щоб вкрутити його в тісто.

Потім створіть новий шар жменькою нарізаної малини і обережно втисніть в тісто.

Повторіть ці кроки ще два рази.

Охолодіть протягом як мінімум 4 годин, щоб дати чізкейк застигнути. Додайте прикраса і топпинг перед подачею на стіл.

Для начинки:

Підготуйте другу порцію збитих вершків за тим же методом, який описаний вище.

Нанесіть збиті вершки за допомогою великого відкритого або закритого кондитерського мішка з зіркоподібним наконечником.

Прикрасьте залишилася малиною і наріжте шоколад, якщо хочете.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up