StudioCake

Найкращий рецепт бананового чизкейка

Порадуйте себе і близьких популярним американським десертом Banana Pudding Cheesecake Blondies — світлий корж, найніжніший банановий пудинг, вершковий сир — ось складові одного з найсмачніших рецептів чізкейку!

Вам знайомо?

Мій розклад неймовірно завантажене. Я навряд чи знаю, який сьогодні день, які дедлайни по роботі і що взагалі я повинна пам’ятати. Я зрозуміла, що відчуваю себе не в своїй тарілці, тому що останнім часом не готувала ніякої випічки. Я сумую за цим. Мені потрібно це. Допоможе лише домашній банановий чізкейк!

Цей рецепт бананового чизкейка гарантовано стане Вашим улюбленим!

Банановий аромат в чізкейк з даного рецептом — втілення досконалості. Всі інгредієнти об’єднуються настільки бездоганно, що створюється враження, що вони створені бути разом.

Відкладіть свої справи і вирушайте на кухню, тому що цей рецепт найніжнішого десерту фантастичний. Не відмовляйте собі в задоволенні спробувати його!

Рецепт

  • ЧАС ПІДГОТОВКИ: 25 хвилин
  • ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 20 хвилин
  • ЗАГАЛЬНИЙ ЧАС: 45 хвилин

Досконалість смаку бананового чизкейка з вершковим сиром і Бабанова пудингом — так смачно ще не було ніколи!

Тип рецепту: Десерт

Порції: 9 персон

СКЛАДОВІ

Для коржа:

½ склянки вершкового масла, розплавленого

½ склянки світло-коричневого цукру

1 великий яєчний жовток

½ склянки пшеничного борошна

Дрібка солі

¼ чашки пюре із стиглих бананів

1 чайна ложка екстракту ванілі

Для чізкейку:

⅔ чашки жирних збитих вершків

240 гр вершкового сиру

1 склянка цукру

1 пакет бананового порошку для пудингу

½ склянки молока

1 чайна ложка екстракту ванілі

Необов’язково: цукрова пудра для додаткової солодощі

Гарнір: вафлі

ІНСТРУКЦІЯ

Для коржа:

Розігріти духовку до 350 градусів і підготувати до випічки деко з антипригарним покриттям за вашим вибором.

У великій мисці збийте разом олія і цукор до повного поєднання. Потім збийте разом яєчний жовток, борошно, сіль, банани і ваніль до утворення однорідної маси.

З’єднайте всі інгредієнти і випікайте протягом 15-20 хвилин до готовності.
Охолодіть корж до кімнатної температури і підготуйте верхній шар.

Для чізкейку:

Використовуючи міксер, збийте вершки в чаші середнього розміру, поки не почнуть утворюватися гострі піки, а потім охолодіть їх.

В окремій мисці збийте вершковий сир до пишного стану ручним міксером.

Повільно додавайте цукор, банановий пудинг, молоко і ванільний екстракт.

Обережно додайте попередньо приготовані збиті вершки в інші інгредієнти.

Спробуйте і додайте трохи цукрової пудри, якщо ви віддаєте перевагу страви послаще.

Налийте і рівномірно розподіліть чізкейк по Коржу, а після помістіть в холодильник на як мінімум 2 години.

Прикрасьте вафлями і подавайте.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up