StudioCake

Домашні пончики з джемом

Дізнайтеся, як приготувати легкий домашній рецепт пончиків з нуля, використовуючи прості інгредієнти. Докладні інструкції та безліч порад включені. Навчіться готувати пончик, смажена у фритюрі, наповнений джемом або заварним кремом, а потім покритий цукром.

Поради для пончиків з джемом

  • Температура має значення. Яйця і олія повинні бути кімнатної температури, але молоко і вода повинні бути між 100-110 градусами (просто нагрійте в мікрохвильовій печі протягом декількох секунд). Саме температура активує дріжджі. Якщо занадто жарко, дріжджі вмирають і не допомагають тесту рости.
  • Заповнює консистенція повинна бути густою. Переконайтеся, що варення або джем, які Ви використовуєте, густі, щоб пончики не стає вологими, а також щоб не було протікання.
  • Використовуйте тільки універсальну пшеничне борошно. Чи не замінюйте універсальну борошно будь-якої іншої борошном, тому що результати будуть зовсім іншими.
  • Чи не пропускай жодного кроку! Є безліч кроків, і вони повинні все бути дотримані для досягнення найкращих результатів.
  • Масло не повинно бути занадто гарячим! Якщо масло стане занадто гарячим, пончики або згорять, або стануть дуже темними, і текстура зміниться. Використовуйте термометр, якщо можете. Краща температура смаження становить 180 градусів.
  • Цукрова пудра проти цукрового піску для покриття. Будь-який варіант може бути використаний. Деякі люблять цукор-пісок, тому що їм подобається тонкий хрест. Традиційно використовується цукрова пудра.
  • Готові пончики можна зберігати в запечатаному контейнері в холодильнику до 2 днів. Крім того, як заповнені, так і незаповнені пончики можна заморозити в щільно закритих контейнерах в морозильнику на термін до 1 місяця.

Рецепт пончиків з джемом

Час підготовки 3 години

Час приготування 30 хвилин

Загальний час 3 годині 30 хвилин

Кількість порцій 40 пончиків

Калорії 228 ккал

інгредієнти

пончики:

  • 1/4 склянки води температурою 100-110 градусів
  • 4,5 чайних ложки сухих дріжджів (2 пакети)
  • 1,5 склянки молока, 100-110 градусів
  • 3/4 склянки цукрового піску
  • 2 яйця великі
  • 2 ч.л. ванільного екстракту
  • 6 ст.л олія для смаження
  • 5 чашок борошна + додаткова мука для замісу
  • масло для смаження

Начинка:

  • 3 склянки полуничного варення (домашнє або куплене в магазині)

Прикраси:

  • 3 склянки цукрового піску для розкочування пончиків
  • 2 чашки шоколадної глазурі
  • 2 склянки полуниці вимити, нарізати скибочками, висушити

інструкції

  • У маленьку миску додати воду і висипати дріжджі. Тримайте в стороні близько 10 хвилин, поки суміш не стане пінистої.
  • В іншу велику миску додайте отриману дріжджову суміш, молоко, цукор, яйця, ванільний екстракт, масло і все перемішайте.
  • Додавайте борошно поступово, поки тісто не перестане прилипати до миски.
  • Покладіть тісто на стіл з борошном і почніть місити, поки воно не стане гладким і еластичним (5-7 хвилин).
  • Помістіть це тісто в змащену маслом миску. Накрити і зберігати в теплому місці, поки воно не збільшиться вдвічі (1,5-2 години).
  • Тепер знову посипте борошном і розкачайте тісто завтовшки 1,5 см. Використовуйте круглий різак, щоб вирізати круглі шматочки.
  • Накрийте ці гуртки плівкою і дайте їм знову піднятися приблизно на 30 хвилин.
  • Розігрійте масло у великій каструлі і обережно додайте в масло 3-4 кружечка і обсмажте їх з обох боків до золотистого кольору (приблизно 30-40 секунд з кожної сторони).
  • Використовуйте шумовку, щоб видалити пончики з масла і помістити їх на піднос, вистелений паперовими рушниками.
  • Потім швидко обваляйте пончики в цукрі, поки вони ще теплі.
  • Тепер прикріпіть круглий наконечник до кондитерського мішка і наповніть його полуничним варенням.
  • На стороні пончика, зробіть 2 отвори дерев’яною шпажкою на відстані близько 3 см. Вставте мішок в отвори і наповніть внутрішню частину пончика джемом. Зробіть це для всіх пончиків.
  • Це необов’язково: коли пончики охолонуть, зверху викладіть на них шоколадну глазур, а зверху покладіть кілька шматочків полуниці.
Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up