Найкращий рецепт бананового чизкейка
Порадуйте себе і близьких популярним американським десертом Banana Pudding Cheesecake Blondies – світлий корж, найніжніший банановий пудинг, вершковий сир – ось складові одного з найсмачніших рецептів чізкейку!
Вам знайомо?
Мій розклад неймовірно завантажене. Я навряд чи знаю, який сьогодні день, які дедлайни по роботі і що взагалі я повинна пам’ятати. Я зрозуміла, що відчуваю себе не в своїй тарілці, тому що останнім часом не готувала ніякої випічки. Я сумую за цим. Мені потрібно це. Допоможе лише домашній банановий чізкейк!
Цей рецепт бананового чизкейка гарантовано стане Вашим улюбленим!
Банановий аромат в чізкейк з даного рецептом – втілення досконалості. Всі інгредієнти об’єднуються настільки бездоганно, що створюється враження, що вони створені бути разом.
Відкладіть свої справи і вирушайте на кухню, тому що цей рецепт найніжнішого десерту фантастичний. Не відмовляйте собі в задоволенні спробувати його!
Рецепт
- ЧАС ПІДГОТОВКИ: 25 хвилин
- ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 20 хвилин
- ЗАГАЛЬНИЙ ЧАС: 45 хвилин
Досконалість смаку бананового чизкейка з вершковим сиром і Бабанова пудингом – так смачно ще не було ніколи!
Тип рецепту: Десерт
Порції: 9 персон
СКЛАДОВІ
Для коржа:
½ склянки вершкового масла, розплавленого
½ склянки світло-коричневого цукру
1 великий яєчний жовток
½ склянки пшеничного борошна
Дрібка солі
¼ чашки пюре із стиглих бананів
1 чайна ложка екстракту ванілі
Для чізкейку:
⅔ чашки жирних збитих вершків
240 гр вершкового сиру
1 склянка цукру
1 пакет бананового порошку для пудингу
½ склянки молока
1 чайна ложка екстракту ванілі
Необов’язково: цукрова пудра для додаткової солодощі
Гарнір: вафлі
ІНСТРУКЦІЯ
Для коржа:
Розігріти духовку до 350 градусів і підготувати до випічки деко з антипригарним покриттям за вашим вибором.
У великій мисці збийте разом олія і цукор до повного поєднання. Потім збийте разом яєчний жовток, борошно, сіль, банани і ваніль до утворення однорідної маси.
З’єднайте всі інгредієнти і випікайте протягом 15-20 хвилин до готовності.
Охолодіть корж до кімнатної температури і підготуйте верхній шар.
Для чізкейку:
Використовуючи міксер, збийте вершки в чаші середнього розміру, поки не почнуть утворюватися гострі піки, а потім охолодіть їх.
В окремій мисці збийте вершковий сир до пишного стану ручним міксером.
Повільно додавайте цукор, банановий пудинг, молоко і ванільний екстракт.
Обережно додайте попередньо приготовані збиті вершки в інші інгредієнти.
Спробуйте і додайте трохи цукрової пудри, якщо ви віддаєте перевагу страви послаще.
Налийте і рівномірно розподіліть чізкейк по Коржу, а після помістіть в холодильник на як мінімум 2 години.
Прикрасьте вафлями і подавайте.