StudioCake

Випічка без яєць

Яка існує альтернатива використання яєць у випічці? Люди вважають за краще виготовляти торти без яєць по ряду причин, що варіюються від алергічної реактивності до харчової необхідності до моральної сумлінності. Хоч би яка була причина, багато людей вважають за краще випікати без яєць для себе та інших. Є кілька варіантів заміни яєць, які доступні, але який з них найкраще працює? Дізнайтеся в цій статті про кращі способи приготування смачного торта без яєць.

Яйця мають багато сфер застосування в процесі створення випічки, і тому дійсно хороший замінник яєць повинен приймати різні ролі.

Роль яєць у випічці

Найбільш життєздатні замінники яєць спрямовані на заміщення однієї або декількох ролей, які виконують яйця. Щоб знайти кращу заміну яєць в випіканні торта, ми протестували численних кандидатів в стандартному рецепті пирога. Швидко стало очевидним, що важко знайти пряму заміну, і щоб рецептура при цьому сприяла створенню високого легкого пирога.

Зрештою, ми виявили, що нічого не діє ідентично яйцям, але є деякі продукти, які виконують більшу частину їх роботи. Жоден із замінників не був такий хороший в тому, щоб надати гарний золотистий відтінок випічці, як яйця, тому що їм не вистачає білків, необхідних для проведення хімічних реакцій, і жоден з них не міг імітувати аромат або структуру, які забезпечують яйця, — але деякі з них забезпечили досить хороший аромат.

Чим замінити яйця

  1. Льняна мука (використовуйте 1 столову ложку з 3 столовими ложками води для заміни кожного яйця): це багате розчинними клітинами речовина утолщает і стабілізує емульсії для створення гарного тесту. Волокно також утримує додану воду для ефективної вологи. Це найкращий замінник. Лляне насіння додало м’який, приємний пшеничний аромат, в той же час забезпечуючи помірну легкість тесту. Зверніть увагу, що від лляних насіння будуть коричневі плями на торті. У шоколадному торті це може не бути проблемою, але, якщо Ви робите ванільний торт, лляне насіння абсолютно очевидно.
  2. Комерційний замінник яєць (використовуйте 1 ½ чайних ложки замінника яєць з 2 столовими ложками води для кожного яйця). Цей комерційний продукт поєднує крохмалі, розпушувачі і розчинні волокна, щоб діяти як яйця. Крохмалі додають структуру, розпушувачі і розчинні волокна стабілізують емульсії і утримують вологу. Цей продукт був другим в порівнянні з лляної борошном і мав структуру, яка найбільше нагадувала яєчний пиріг. Проблема з замінником яєць в тому, що випічка на смак була схожа на папір, що викликано крохмалем тапиоки.
  3. Тофу (використовуйте ¼ чашки тофу для кожного яйця). Теоретично, соєвий білок в тофу може забезпечити деякі зв’язують властивості, але в дійсності вологість, мабуть, є основним внеском. Цей торт був нижче і щільніше, ніж лляної або торт з комерційним замінником, і злегка відчувався тофу.
  4. Applesauce (використовуйте ¼ чашки для кожного яйця): це варене фруктове пюре є хорошим джерелом вологи і містить пектин, який стабілізує структуру пирога. На жаль, це також призводить до низьких, липким коржам торта, в яких явно відчувається смак яблучного соусу. Яблучний аромат чудовий, якщо це те, що Ви збираєтеся навмисно привнести в торт, але в основному ванільному торті це здається недоречним.

Льняна мука — це смачна і розумно ефективна заміна яйцям, якщо Ви не заперечуєте проти деяких коричневих плям у Вашому пирозі. Для візуально ідеального торта найбільше підійде комерційний замінник яєць, але Ви пожертвуєте якимось смаком. Сподіваємося, ці поради допоможуть Вам створювати шедеври без яєць!

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up