StudioCake

Прикраса торта — поради, які зекономлять час

Лайфхак від професійних декораторів тортів, які допоможуть Вам зробити набагато більше за менший час!

Ми зв’язалися з деякими дуже чудовими кондитерами, які були досить люб’язні, щоб взяти участь в написанні цієї статті і дати Вам дуже корисні поради.

Як швидко прикрасити торт

  • Кондитерська кисть

Інвестуйте в хорошу кондитерську кисть для створення будь-яких візерунків. Вона відмінно підходить для оформлення написів і втілення будь-яких інших дизайнерських ідей.

  • Використовуйте антипригарний спрей

Коли випікайте десерти, Ви напевно використовуєте пергаментний папір або щось подібне. Але, так чи інакше, випічка постійно прилипає до форми, що призводить до подразнення, а уникнути такої неприємності займає багато часу і сил. Тому ми рекомендуємо Вам використовувати спрей для випікання без приклеювання виробів, який економить величезну кількість часу. Крім того, він ніяк не впливає на смак Ваших тістечок.

  • Уникайте ворсу

Порада: якщо Ви робите що-небудь біле, переконайтеся, що на Вас надіта біла одяг, а також використовуйте спеціальні пристосування, які чистять одяг від волосся. Будьте особливо обережні, якщо у Вас є домашні тварини. Що може бути гірше, ніж знайти чийсь волосся в своєму шматку торта?

  • Збереження залишків

Кондитерська глазур має досить тривалий термін зберігання, якщо дотримуватися всі визначені умови. Тому ми радимо мати кілька заготовлених варіантів покриття для десертів, а не викидати залишки.

  • Чистота на кухні

Ви напевно відчуваєте гордість, коли бачите перед собою Ваш готовий шедевр, але не можна сказати, що ви зі схожими емоціями дивіться на інший «шедевр», який Ви створили на своєму робочому просторі. Це може прозвучати нездійсненно, але навіть якщо Ви готуєте весь торт самостійно, Вам варто все мити і прибирати в процесі приготування. Повірте, роблячи все поступово і не відкладаючи прибирання на потім, Ви будете собі вдячні, адже неминуче втомитеся до моменту закінчення процесу.

  • Придбайте аерограф

Таким чином, мій метод економії часу на номер 1 — це використовувати аерограф. Я не тільки економлю гроші на покупку кольорової глазурі, а й економлю час і енергію на змішування різних кольорів.

  • Інгредієнти при кімнатній температурі

Кожен пекар знає, що краще використовувати масло і яйця, які знаходяться в стані кімнатної температури. Просто не забудьте витягнути яйця з холодильника, щоб заощадити час. Щоб довести ваші яйця до кімнатної температури, потримайте їх в чаші гарячої або дуже теплою водопровідної води. Вони повинні доходити до кімнатної температури менш ніж за 5 хвилин.

  • Знайте, коли зупинитися

Я завжди штовхають себе за це! Колись я зловживала безглуздими деталями в приготуванні пирога. Я завжди наголошую і помічаю найменші речі, які мої друзі і сім’я ніколи не помітять (але Ви знаєте, наскільки суворими ми можемо бути до себе). Моя порада — просто піти. Я не можу підрахувати кількість ночей, які я витратила даремно, намагаючись виправити плями від квітів або вм’ятини, які я зробила своїми нігтями, тому що я не могла зупинитися без ідеального результату. Звичайно, коли випічка готується на замовлення і це твоя робота, все повинно бути виконано зовсім. Але для домашнього вжитку така скрупульозність не тільки зайва, але і, швидше за все, залишиться неоціненою.

  • Відвідуйте магазин систематично

Подумки перейдіть у себе в голові весь процес приготування торта, поки перебуваєте в магазині. Такий нехитрий метод допоможе Вам завчасно згадати і перевірити, чи все Ви купили, перш ніж оплатити товар на касі. Це кращий спосіб переконатися, що Ви не будете панікувати опівночі, коли всі магазини закриті.

Поради щодо використання кондитерського мішка

Переконайтеся, що Ваша глазур досить жорстка, інакше Ваші листи, розетки або плетений кошик
зруйнуються. Спробуйте зробити на практиці одну розетку і подивіться, чи зникнуть деталі і чи стануть вони гладкими.

При нанесенні оборок в якості кордону на дні торта, Ви повинні переконатися, що важка частина дизайну спрямована проти торта, щоб приховати його. Тоді декоративна текстура буде зовні.

Якщо торт покритий глазур’ю, але кондитер хоче ще прикрасити його зверху деталями з крему, він за допомогою гнучкої рулетки зазначає, де кожен шматочок візерунка повинен починатися і закінчуватися, щоб забезпечити рівномірний відстань.

Поради щодо використання марципану і мастики

При розкачування марципану НЕ обсипайте робочу поверхню кукурудзяним крохмалем, оскільки він висушить марципан, і Ваша робота може розколотися.

Забарвлення білої мастики в чорний з використанням чорної кондитерської пасти неможлива, тому що мастика в кінцевому підсумку стане сірою. Спробуйте спочатку створити темно-зелений, потім додайте коричневий колір і, нарешті, чорний поетапно. Це створить справжній чорний.

Комерційна мастика може бути менш еластичною, ніж домашня. Спробуйте додати в мастику тілозу або смолу трагакат, щоб зробити її більш еластичною і з меншою ймовірністю порвати при прокатці або надання форми.

Зберігайте заготовки з мастики в запечатаному контейнері або в пластиковій упаковці доти, поки вони Вам не знадобляться, інакше вони можуть висохнути і виглядати менш привабливо.

Перед тим, як покрити пиріг мастикою, замісіть трохи глазурі в мастику, щоб тріщини на швах були мінімальними.

Щоб видалити повітряні кишені з покритого мастикою торта, використовуйте шпильку, щоб вколоти кишеню, а потім обережно сгладьте повітря, використовуючи кондитерський шпатель. Це схоже на видалення бульбашок повітря з шпалер!

Поради щодо використання масляного крему і королівської глазурі

Торти, покриті вершковим кремом, які зберігаються в холодильнику, іноді потіють при вилученні з холодильника. Не намагайтеся виправити це сумна обставина. Просто залиште торт постояти при кімнатній температурі, поки волога не вбереться.

Торт украшенный королевской глазурью

Більшість прикрас, які Ви зазвичай наносите за допомогою масляного крему, також можна створити за допомогою королівської глазурі.

Королівська глазур зруйнується при впливі будь-якого типу жиру, тому важливо не використовувати посуд або кондитерські мішки, які до цього використовувалися для вершкового крему. Зокрема, пластикові мішки не можуть бути очищені досить ретельно, щоб видалити залишки жиру навіть у дуже гарячій воді.

Ніколи не наносите королівську глазур на торт з вершковим кремом.

Торти, прикрашені виключно яскравими квітами, іноді виявляються менш вдалими, ніж торти пастельних тонів з яскравими акцентами.

Якщо Ви використовуєте паперові конуси для прикраси, спробуйте закріпити край конуса малярської або скотч-стрічкою, щоб зменшити ймовірність того, що він розвалиться в середині стиснення.

При створенні кольору глазурі додайте пасту або гель в невеликій кількості, використовуючи чисту зубочистку. Перемішайте, щоб повністю активувати колір, а потім продовжуйте додавати барвник, поки глазур не стане абсолютно правильного відтінку. Набагато простіше додати колір, ніж видалити його.

Завжди репетируйте свій елемент дизайну перед тим, як приміряти його на торті.

Замовити торт з будь-яким вподобаним Вам дизайном можна на сайті StudioCake! Смачні і красиві торти для будь-якого свята з доставкою по Києву.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up