StudioCake

Секрети приготування смачного печива

Ніхто не розраховує зробити відмінне печиво з першого разу. Але якщо Ви розбираєтеся в основах і дуже хочете навчитися готувати печиво як професіонал, у нас є кілька порад, які допоможуть Вам у цьому.

Але спочатку кілька базових рекомендацій:

  • Дотримуйтесь рецептом.
  • Розігрійте духовку заздалегідь.
  • Не відкривайте духовку під час випічки печива.

Читайте також:

Як приготувати смачне печиво

Тепер давайте перейдемо до нашого першого раді.

Не змащуйте форму для випікання

Тепер, коли Ви знаєте універсальні правила, давайте обговоримо деякі кроки, які багато, можливо, не знають, наприклад, не змащуйте деко. Мастило може привести до дуже сильного розтіканню Ваших печенек, можливо, до об’єднання в один гігантський шматок печива. Якщо у Вас дійсно виникають проблеми з прилипанием тесту до листу, можливо, з ним щось не так. Ваш лист інкрустований почорнілим залишком випічки і смаження? Якщо це так, ось чому Ваше печиво прилипає. Ви можете використовувати лист пергаментного паперу, але Вам краще замінити почорнілий деко на новий. До речі, змазування є основною причиною появи чорного бруду. Якщо Ви відмовитеся від цієї звички, Ваш новий лист прослужить Вам набагато довше.

Використовуйте світлі листи

Ваші листи повинні бути світлими, а не темними. Печиво, спечене на темних деках, матиме тенденцію пригоряти на дні. Причиною цього є те, що темні листи поглинають більше тепла, ніж світлі. Це насправді матиме суттєве значення в результаті випічки печива.

Виміряйте борошно правильно

Проблема з вимірюванням об’єму борошна, тобто з використанням одиниць вимірювання, таких як чашки, вкрай неточна. Проблема ускладнюється ще й тим, що закопування мірного стакана в мішок з борошном може додати до 30 відсотків більше борошна, ніж потрібно. Рішення: виміряйте свою муку в грамах замість чашок. Коли рецепт вимагає чашку борошна, відміряйте 130 грам борошна.

Масло правильної температури

Нехай Ваше масло полежить при кімнатній температурі протягом 15 хвилин. Чи не більше і не менше. Якщо масло занадто холодне, воно не буде правильно зливатися, а отримане печиво буде дуже густим. З іншого боку, якщо Ваше масло занадто м’яке, воно не буде утримувати достатню кількість повітря і, таким чином, буде давати важке, жирне тісто, а не пухнасте. П’ятнадцять хвилин на столі — це точний час.

Використовуйте високоякісне масло

Проблема з дешевим маслом полягає в тому, що воно може містити до 19 відсотків води, що не тільки ускладнює емульгування яєць і масла, але також сприяє надмірному розтіканню тесту. Європейське масло має тенденцію мати більш низький вміст води (і, отже, більш високий вміст жиру, що Вам потрібно), як і масло з деяких невеликих домашніх молочних заводів. Тож не дивно, що вершкове масло з більш високим вмістом жиру також має кращий смак.

Звертайтеся з тестом обережно

Це в основному проблема з розкотили печивом, так як Вам потрібно використовувати качалку. І чим більше Ви розкатам, тим жорсткішими будуть Ваші печива (через роботу з глютену). Але є кілька речей, які Ви можете зробити, щоб мінімізувати це. По-перше, посипте поверхню цукровою пудрою замість борошна. Надлишок борошна буде сприяти тому, що печиво буде занадто твердим (шоколадне печиво розкочуйте з какао-порошком). А по-друге, розкачайте вихідне тісто в максимально можливу плоску форму, а під час вирізання печива підійдіть якомога ближче до краю тесту і якомога ближче до кожного наступного печінкою. Це мінімізує кількість відходів, які Вам доведеться перекочувати.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up