StudioCake

Рецепт торта «Ескімо»

Торт «Ескімо» не дарма так називається, на смак він нагадує всім відоме морозиво «Ескімо на паличці». Цей шоколадно-вершковий десерт просто тане в роті, тому задовольнить побажання навіть найвимогливіших ласунів. На приготування цього торта не знадобиться багато часу, а інгредієнти для нього є на кухні в кожної господині. За часом весь процес займе близько години, а подавати торт можна вже через 2 години після того, як він настоїться в холодильнику. Дотримуючись нашу інструкцію, Ви зможете приготувати його, навіть якщо Ви робіть це вперше. Калорійність торта «Ескімо» приблизно 270 кілокалорій, а нагодувати їм можна від 6 до 10 осіб. І так, приступимо!

Читайте також:

Інгредієнти

Для коржа:

  • Яйце — 4 штуки.
  • Цукор — 1,5 склянки.
  • Холодна вода — 10 столових ложок.
  • Ванільний цукор — 1 пачка.
  • Борошно — 1 склянка.
  • Сода — пів чайної ложки.
  • Волоські горіхи — 1 стакан.

Для глазурі:

  • Вершкове масло — 70 грам.
  • Какао — 6 чайних ложок.
  • Сметана (20%) — 4 столові ложки.
  • Цукор — 4 столові ложки.

Для крему:

  • Яйце — 2 штуки.
  • Цукор — 1 стакан.
  • Борошно — 2 столові ложки.
  • Вершкове масло — 300 грам.
  • Молоко — 1 стакан.

Приготування

  1. Візьміть яйця і відокремте білки від жовтків, жовтки перемішайте з цукром, а білки поки відставте в холодильник.
  2. Далі додайте соду, борошно і воду, і все це перемішайте.
  3. Наступним етапом буде додавання горіхів. Їх потрібно поламати на кілька частин і додати в тісто, перемішати.
  4. Тепер беремо білки, збиваємо до виду піни, додаємо в ту ж миску і перемішуємо.
  5. Беремо круглу форму для випікання, змащуємо жиром, а на бічні бортики накладаємо фольгу і змащуємо вершковим маслом.
  6. Корж ставимо в духовку на 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. Після приготування викласти на плоску поверхню і дати йому охолонути.

Приготування крему:

  1. Висипаємо в каструлю борошно, цукор, яйця і молоко, і все це змішуємо до однорідної маси. Ставимо на плиту і варимо до того моменту, поки суміш не стане густою.
  2. Після даємо охолонути і додаємо тиск вершкове масло, і збиваємо міксером.
  3. Отримані кремом змащуємо корж, ставимо його ненадовго в холодильник (до моменту застигання крему).

Приготування глазурі:

  1. Сметану, цукор і какао змішуємо до повного розчинення цукру.
  2. Після цього додаємо вершкове масло і ще раз перемішуємо.
  3. Отриману глазур виливаємо поверх торта і ставимо в холодильник, також до повного застигання.

Наш торт «Ескімо» готовий! А якщо Ви не хочете морочитися, то Ви можете замовити торт в нашій кондитерській майстерні StudioCake. У нас велика галерея тортів, а також ми приймаємо індивідуальні замовлення і доставляємо торти в будь-яку точку Києва і області.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up