StudioCake

Популярні помилки при випіканні

Ця стаття покликана вказати на те, чого НЕ треба робити, щоб вийшла ідеальна випічка. Оскільки випічка вимагає великої точності, ми повинні бути дуже обережні в тому, як ми дотримуємося рецепта. Найчастіше ми просто не розуміємо, наскільки легко ми нехтуємо деякими важливими кроками. Отже, ось деякі поширені помилки, які можуть виникати при випічці, яких Ви можете і навіть повинні уникати за будь-яку ціну.

ЗАГАЛЬНІ ПОМИЛКИ ПРИ СТВОРЕННІ ВИПІЧКИ

НЕ ДОТРИМУВАТИСЬ РЕЦЕПТА

Передбачається, що це помилка, яка виникає найчастіше. Багато з нас іноді не переглядають весь список необхідних інгредієнтів і наведені інструкції, а готують «на око» і звичними методами. Проблема існує, якщо ми пропускаємо кількох важливих кроків. Або поспішно використовуємо замінники для інгредієнтів, не переконавшись, що це досить хороша заміна серед іншого набору інгредієнтів. Так що будьте ласкаві витратити час, щоб повністю прочитати рецепт, перш ніж почати випікати. Таким чином Ви отримаєте загальне уявлення про те, що Вам знадобиться, і що Ви повинні робити.

БЕЗВІДПОВІДАЛЬНО ОБИРАТИ ІНГРЕДІЄНТИ

Люди дуже недбало ставляться до якості продуктів, які вони використовують. Будь ласка, переконайтеся, що Ви не використовуєте інгредієнти, які вже близькі до закінчення терміну їх придатності або зберігалися в невідповідних умовах. Такі продукти, як сода для випікання, не змінюють свого зовнішнього вигляду, навіть якщо вони зберігаються понад рік в кухонній шафі, але це не обов’язково означає, що вона досить хороша для використання.

НЕ ВИМІРЮВАТИ ІНГРЕДІЄНТИ

Додавання інгредієнтів в неправильному кількості є одним з найбільших гріхів, який Ви можете зробити під час випічки. Навіть роки досвіду в випічці не можуть і не повинні заважати Вам сумлінно вимірювати інгредієнти. Ваші інгредієнти не можуть компенсувати один одного самостійно, якщо щось було додано не в тій кількості, що було потрібно. Занадто багато цукру не тільки підсолодить торт, але також створить дисбаланс в суміші інших інгредієнтів, таких як харчова сода. Знову ж таки, занадто багато харчової соди може надати смаку металевий відтінок. Тому підтримуйте хороше співвідношення всіх продуктів, які Ви додаєте, відповідно до інструкцій в рецепті.

ВИКОРИСТОВУВАТИ ХОЛОДНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Кожен інгредієнт повинен зберігатися при кімнатній температурі до процесу змішування (якщо не вказано інше в рецепті). Тому, якщо тільки Ви не хочете їсти нерівномірно запечені, щільні ласощі, пропонуємо Вам переконатися, що всі інгредієнти містяться в кімнатній температурі, перш ніж Ви з ними працюєте.

ДОПУСКАТИ НАДМІРНЕ ЗМІШУВАННЯ

Це ще одна популярна помилка, яку люди допускають незліченну кількість разів, навіть в професійних майстерень. Змішання Вашого тесту важливо, але надмірне змішання — це катастрофа. Очікується, що торти будуть більш м’якими і ніжними за фактурою. Але надмірне перемішування тесту зробить кондитерські вироби щільними через збільшення утворення клейковини, що зменшує ніжність і робить Ваш торт більш жорстким.

НЕ ПРОГРІВАТИ ПІЧ

Кожен рецепт включає важливу інструкцію, яка дуже часто ігнорується: попередній нагрів духовки. Дуже важливо, щоб всі Ваше тісто отримувало рівномірне тепло і гармонійно випікалося. Коли Ви попередньо розігріваєте духовку, вона дозволяє встановити стабільну температуру, відповідно до якої Ваші інгредієнти можуть реагувати і випікатися швидше.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up