StudioCake

Корисні поради для випічки

Ця стаття сповнена кращих порад для випічки тортів. Ці поради не мають особливого порядку, тому що вони всі дуже важливі по-своєму. Отже, давайте перейдемо до шалено корисних порад для випічки тортів.

Шалено корисні поради для випічки тортів

ПОРАДА No 1:

Якщо рецепт торта вимагає додавання олії, доведіть його до майже кімнатної температури, але залиште трохи прохолодніше. Воно буде прогріватися при змішуванні.

ПОРАДА No 2:

Ви можете замінити сколотини, використовуючи 1 чашку звичайного молока, за вирахуванням столової ложки. Потім додайте назад в чашку з молоком одну столову ложку лимонного соку. Дайте йому постояти п’ять хвилин. Якщо Вам потрібно більше однієї чашки сколотин, просто відрегулюйте співвідношення в міру необхідності.

ПОРАДА No 3:

Додавання мигдальної емульсії до ванільного пирога дійсно викликає яскравий аромат ванілі. При цьому Ви насправді не відчуваєте смаку мигдалю.

ПОРАДА No 4:

Використовуйте спеціальну плоску лопатку для змішування тіста.

ПОРАДА No 5:

Чи не замінюйте харчову соду і розпушувач. Вони не зовсім взаємозамінні. Випічка з використанням соди набагато міцніше, ніж з розпушувачем, так що не намагайтеся використовувати їх однаково.

ПОРАДА No 6:

Чи не змінюйте рецепт торта. Вам не варто вносити корективи в інгредієнти, інакше Ви можете скинути коефіцієнти. І не варто міняти метод змішування, тому що Ви можете отримати зовсім іншу текстуру, ніж Ви очікували.

ПОРАДА No 7:

При спробі довести холодне масло до кімнатної температури, розріжте його на більш дрібні шматки, щоб воно швидше прогрівається.

ПОРАДА No 8:

Інгредієнти кімнатної температури змішуються краще, ніж холодні інгредієнти. Спробуйте підвести свої холодні інгредієнти якомога ближче до кімнатної температури, перш ніж змішувати тісто.

ПОРАДА No 9:

При вимірі муки не утрамбовують її в мірну чашку.

ПОРАДА No 10:

Добре підготуйте свої форми для випічки, так що Ви не втратите час, роблячи ідеальний торт, тому що він не застрягне в формі.

ПОРАДА No 11:

Перевірте температуру в духовці. Купіть собі термометр для печі. Поставте його в свою духовку і переконайтеся, що градуси на духовці і на термометрі відповідають, а потім при необхідності відрегулюйте.

ПОРАДА No 12:

Не залишайте включеної лампу в духовці при випіканні торта. Це може привести до нерівномірного кольору торта.

ПОРАДА No 13:

Постарайтеся не грюкати дверима духовки під час готування. Також всіляко уникайте різких фізичних пересування форми з тортом всередині духовки, інакше все це може привести до осідання або деформації торта.

ПОРАДА No 14:

Не турбуйтеся про отримання плоских вершин на Ваших тортах при випіканні. Є тонна трюків, які дозволяють спекти коржі з плоскими вершинами, але Вам доведеться повозитися з текстурою пирога. Нехай краще шари пирога спокійно випікаються, а потім по готовності просто використовуйте ніж, щоб відрізати купол.

ПОРАДА No 15:

Обов’язково перевірте термін придатності своєї харчової соди і розпушувача.

ПОРАДА No 16:

Переконайтеся, що Ваша духовка досить сильно прогріта, перед приміщенням в неї торта.

ПОРАДА No 17:

При змішуванні Вашого тесту, не лінуйтеся добре зскрібати тісто зі стінок чаші. Зверніть увагу на необхідність сумлінно перемішати всілякі грудочки борошна або частини масла до однорідної консистенції.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up