StudioCake

Мокко Латте Торт

Рецепт Mocha Latte Cake — це чудовий шоколадно-ванільний торт без глютену.

Спеціальний торт для любителів Мокко Латте. Містить прості інгредієнти, які легко збираються і залишаються свіжими в холодильнику в герметичному контейнері протягом 2 тижнів.

* Попередження. Не робіть цей торт поодинці. Переконайтеся, що у Вас є люди, з якими можна ділитися, або Ви можете з’їсти все це самостійно. *

Ви п’єте каву? У мене зазвичай йде принаймні одна чашка в день, якщо я не заміняю її на ароматизований чай. Мокко Латте — мій фаворит серед усіх версій цього гарячого напою. Цей торт Вам напевно дуже сподобається, як і всім моїм близьким, друзям і колегам.

Що таке мокко-латте?

Я збираюся пояснити це для Вас шляхом порівняння напоїв!

Еспрессо

Чорна кава.

Капучино

Еспрессо з додаванням молока (не такий же, як кава з вершками).

(1/3 еспресо, 1/3 пропареного молока, 1/3 спіненого молока)

Латте

В основному молоко з додаванням невеликої кількості кави.

(1/6 еспресо, 4/6 пропареного молока, 1/6 спіненого молока)

Кава Мокко

Кава з сильним шоколадним смаком.

(2/5 еспресо, 2/5 шоколаду, 1/5 пропареного молока)

Мокко Латте

Латте з натяком на шоколад.

(1/8 еспресо, 5/8 парового молока, 1/8 спіненого молока, 1/8 гарячого шоколаду)

Торт Мокко Латте

  • Кухня американська
  • Час підготовки 15 хвилин
  • Час приготування 30 хвилин
  • Загальний час 45 хвилин
  • Порції 16 скибочок
  • Калорії 315 ккал

Інгредієнти

Тісто

  • 200 г вершкового масла, розплавленого і охолодженого
  • 125 мл несолодкого ванільного мигдального молока
  • 160 г мигдального борошна
  • 32 г кокосової борошна
  • 1 чайна ложка харчової соди
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 68 г порошку какао
  • 315 г світло-коричневого цукру
  • 1/4 чайної ложки кухонної солі
  • 2 яйця
  • 150 мл простого грецького йогурту
  • 125 мл гарячої кави

Крем

  • 150 г вершкового масла при кімнатній температурі
  • 452 г крем-сиру, нарізаного кубиками
  • 1 ст.л ванільного екстракту
  • 576 г цукрової пудри

Прикраса

  • 85 г шоколадних шматочків
  • 32 г порошку какао

Інструкції

  • Розігріємо духовку до 175 ° C. Змажемо маслом дві форми для випічки по 15 см в діаметрі і відкладемо в сторону.
  • У невеликій мисці перемішати розтоплене масло, мигдальне молоко, кава і грецький йогурт. Взобьyoм разом борошно, харчову соду і розпушувач, сіль, цукор і порошок какао. Виллємо всі інгредієнти в миску міксера, взобьyoм їх разом на середній швидкості. Не забудемо упевнитися, що соскреблі всі інгредієнти з країв і дна миски.
  • Рівномірно розділимо тісто між двома формами. Має вийти приблизно 625 мл на кожну форму. Використовуємо кухонний шпатель, щоб рівномірно розподілити тісто і згладити верхню частину.
  • Помістимо форми в духовку на 30-35 хвилин або поки зубочістка не залишатиметься чистою.
  • Залишимо торти остигати в формі протягом 10-12 хвилин перед перевертанням. Це вологий торт, тому, якщо Ви спробуєте видалити тісто занадто рано, він зламається.
  • Ізвлечём коржі на стійку. Нехай шари повністю охолонуть. Можете приготувати ще шари.
  • Поки шари охолоджуються, приготуємо крем. Для цього помістимо шматочки масла кімнатної температури в миску міксера. Взобьyoм масло до пухнастою консистенції.
  • Повільно додамо цукрову пудру і продовжимо перемішувати. Додамо вершковий сир і ваніль. Продовжимо перемішувати на середній швидкості до досягнення бажаної текстури.
  • Встановимо перший шар торта на тарілку або підставку для торта. Розподілимо крем по всьому шару.
  • Повторимо з рештою шарами.
  • Нагорі прикрасимо торт шоколадом і порошком какао!
  • Охолодіть в холодильнику за 30 хвилин до подачі.
Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up