StudioCake

(RU) Как приготовить идеальный торт

Підніміть свій наступний торт на сходинку вище з розмірністю і тематичної привабливістю.

Отже, Ви дивилися на ці красиві багатоярусні тематичні торти. Ви навіть спробували їх. А тепер Ви теж хочете спекти схожий, але поняття не маєте, з чого почати. Що ж, дозвольте нам дати Вам декілька порад з виготовлення тортів! Як тільки Ви відкриєте для себе основи створення об’ємного торта і включення теми, Ви зможете вразити всіх гостей Вашої вечірки.

Читайте також:

Основи професійної випічки тортів

Перший крок до виготовлення будь-якого торта — розглянути три основні елементи: коржі, глазур і прикраси. Гра з цими трьома елементами створить торт Вашої мрії.

Випічка тортів в домашніх умовах

Припустимо, Ви хочете зробити двошаровий торт. Замість традиційних шарів однакового розміру, давайте зменшимо верхній шар. Чи не впевнені як? Що ж, якщо Ви використовуєте менший деко для цього верхнього шару, проблема вирішена. Але якщо у Вас немає цього інвентарю, спробуйте це:

  • Поставте деко поверх листа вощеного паперу.
  • Обведіть навколо дна каструлі ручкою, зазначивши коло на вощеного папері.
  • Тепер помістіть маленьку каструлю прямо в середину цього кола вощеного паперу.
  • Намалюйте ще одне коло на вощеного папері, використовуючи каструлю в якості орієнтира.
  • Виріжте цей менший коло.
  • І тепер у Вас є шаблон для роботи.

Ідіть вперед і спечіть два шари в каструлях однакового розміру. Як тільки тістечка повністю охолонуть, помістіть коло з вощеного паперу поверх одного шару і використовуйте його, щоб вирізати менший корж.

Бачите, як це легко? Наявність двох шарів різних розмірів дає Вам розмірність торта. Але ми тільки починаємо. Давайте перейдемо до глазурі!

Глазур для торта

Те, як Ви покриєте глазур’ю торт, додасть йому ще більший розмір. Почніть з покриття глазур’ю нижнього шару, потім поставте менший пиріг зверху і намажте його. Як тільки обидва шару торта повністю будуть покриті глазур’ю, Ви можете додати текстуру.

Один з найпростіших і елегантних способів текстурування — це додати лінії — хитрість в кондитерському мішку з трубами. Або Ви можете створити пухнастий торт, акуратно помістивши дно чайній або столовій ложки на глазур, потім злегка поверніть і підійміть, щоб зробити крихітний пік. Зробіть це по всій поверхні торта. Насправді, Ви можете зробити всі види текстурованих конструкцій за допомогою однієї тільки ложки.

Декорування

Як тільки торт покрити глазур’ю, Ви можете його прикрасити. Декорування створює ще більш фантастичні розмірні результати, тому що у Вас є так багато варіантів на вибір! Перше правило прикраси торта: веселитися! Найбільший питання на даний момент: яка у Вас тема? Ваш торт готується на весілля? Корпоратив? День народження? Випускний? Або це щось особливе «тому що захотілося»? Навіть з тортом «тому що захотілося» Ви можете створити абсолютно незвичайний тематичний і багатогранний шедевр, який зробить Ваше захід незабутнім.

Припустимо, Ваша тема річна. Швидше за все, Ви подумаєте додати на торт квіти. Хоча Ви можете створювати красиві бутони, пелюстки і листя за допомогою мастики, подумайте про те, щоб зробити шоколадні або кремові квіти — або замість цього вибрати справжні їстівні квіти.

В Studio Cake ми знаємо, що у Вас не завжди є час, щоб створити чудовий шедевр. Ось чому у нас так багато варіантів, щоб відповідати Вашому напруженому способу життя. Торт від Studio Cake — це ідеальний спосіб показати коханій людині, що Ви про нього думаєте.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up