StudioCake

Легкі рецепти тортів

Давайте розглянемо рецепти смачних і дуже легких в приготуванні тортів, які під силу спекти навіть дитині.

Не секрет, що багато дітей люблять апельсини. Вони яскраві, соковиті, смачні і неймовірно корисні. Крім того, дітки абсолютно без розуму від шоколаду, про це знає кожна матуся. Що вже говорити про емоції, які здатний викликати у дитини вид тортика.

Легкий апельсиновий торт

Легкі рецепти тортів

Порції

Близько восьми штук

Час готування

Випікання — близько 30 хвилин, все буде готово за годину

Інгредієнти

  • Часточки апельсина
  • Апельсиновий сік
  • Цілі апельсини
  • Просіяний цукор
  • Пом’якшене масло
  • Дрібно терта цедра апельсина
  • Порошок для випічки (розпушувач)
  • Борошно
  • Яйця

Як приготувати

Почніть з приготування печі, попередньо розігрів її до температури 180 градусів.

Візьміть дві двадцятисантиметрові форми для випікання. Покрийте їх маслом злегка, а потім помістіть папір для випічки (пергамент) внизу.

Виберіть велику миску для змішування. Додайте порошок для випічки, порізані апельсинові часточки, борошно, яйця, цукор і масло і змішайте їх правильно протягом декількох хвилин, поки тісто не буде повністю змішано. Ви також можете використовувати електричний блендер для цього.

Коли тісто готове, вилийте його однаково в обидві форми. Використовуйте ложку або широкий шпатель, щоб згладити верхню поверхню. Помістіть їх в духовку і дайте їм спекти протягом близько півгодини. Цього має бути достатньо, щоб тісто підходило і ставало золотим.

Візьміть тістечка і обережно натисніть на них, щоб перевірити, чи повертається поверхню в первісну форму. Дайте коржам охолонути протягом декількох хвилин. Потім, використовуючи невеликий ніж або закруглений шпатель, акуратно відокремте пиріг з країв форми. Підніміть торти і помістіть їх на стійку, щоб дати їм охолонути. Видаліть все на них папір.

Помістіть один шар торта догори дригом на велику тарілку. Змішайте масло, цукрову глазур, натерту цедру апельсина і сік. Розкладіть цю суміш повністю на підставі торта, спрямованого вгору. Тепер акуратно покладіть інший шар торта поверх нього. Покрийте цей шар повністю залишилася сумішшю, як зверху, так і з боків.

Посипте кілька апельсинових часточок зверху для додаткового прикраси.

Класичний шоколадний торт

Легкі рецепти тортів

Порції

Близько 8-10 штук

Час готування

Близько 45 хвилин, всього близько години

Інгредієнти

  • Олія
  • Кленовий сироп
  • Темний цукор
  • Прикраси для тортів
  • Темний шоколад
  • Яйця
  • Молоко
  • Какао
  • Борошно

Як приготувати

Підготуйте піч, попередньо розігрів її до 180 градусів.

Дістаньте хорошу форму для випічки, злегка змастіть її маслом.

Візьміть велику миску і додайте яйця, молоко, масло, коричневий цукор, борошно, а також какао. Змішайте все це великою ложкою або електричним блендером.

Як тільки тісто буде однорідним і гладким, вилийте його правильно в форму для випікання і вирівняйте поверхню ложкою. Помістіть тісто в духовку і дайте йому випікатися близько 45 хвилин. Періодично перевіряйте його текстуру і аромат.

Витягніть пиріг і дайте йому охолонути протягом декількох хвилин. Відокремте його від форми, використовуючи ніж, і покладіть його на стійку, щоб дати повністю охолонути.

Після цього почніть створювати прикраси. Вибирайте на свій розсуд — можете купити готову глазур або створити свою власну. Візьміть каструлю і додайте цукор, кленовий сироп і масло, поставте на вогонь. У міру того, як цукор повільно починає танути, додайте нарізані шматочки шоколаду. Змішайте все, щоб однорідно розплавити. Остудіть до теплої температури. Вилийте глазур на десерт, переконавшись, що вона повністю закриває всі сторони торта.

Виберіть свої улюблені предмети декору, від шоколадної стружки до срібних кульок. З’єднайте їх з деякими кислими фруктами, якщо хочете.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up