StudioCake

Десерти в склянці

Чому десерти в склянці настільки популярні? Це дуже красиво, оригінально і смачно. Традиційні тортики і тістечка, безумовно, гарні, але часом хочеться чогось менш звичного. Саме тому десерти в склянці так часто зустрічаються в кафе і ресторанах, їх готують вдома і фотографують для Інстаграм, особливо влітку.

Приготувати десерти в склянці дуже просто, а головне швидко. Є, звичайно, рецепти, які готуються протягом кількох годин. Все залежить від складності та рішення отримати конкретний результат. Якісь десерти стоять в холодильнику, щоб дійти до готовності всю ніч, деяким потрібно менше години. Щоб вибрати бажаний рецепт, керуйтеся власними уподобаннями і бажанням готувати швидко чи ні. Також серед десертів в склянці дуже багато варіантів здорових ПП-рецептів. Так що, вибирайте на свій смак.

Читайте також:

Фруктовий десерт в склянці

Щоб приготувати такий десерт в склянці, беремо інгредієнти:

  • мандарин
  • груша
  • яблуко
  • банан

Кожного фрукта по одній штуці.

  • пломбір (100 гр.)
  • печиво (3 штуки)
  • сметана (20 гр.)
  • згущене молоко (30 гр.)

Щоб приготувати цей смачний і легкий десерт, беремо чисті фрукти. Ріжемо все невеликими шматочками. Після цього подрібнюємо печиво і додаємо до нього морозиво. Тепер все потрібно викласти в стакани.

Спочатку кладемо шматочки яблука, потім суміш печива і морозива, потім банан, знову суміш, грушу і знову суміш, в кінці мандарин. Окремо змішуємо сметану і згущене молоко. Заливаємо нею десерт зверху.

Тепер потрібно поставити стаканчики в морозилку (можна просто в холодильник) на 20 хвилин. Вийшов легкий і корисний десерт, а головне — гарний.

Листковий десерт в склянці

Вам знадобляться наступні продукти:

  • масло вершкове (30 гр.)
  • пшеничне борошно (60 гр.)
  • молоко (1 стакан)
  • яйце (1 штука)
  • цукор (50 гр.)
  • какао в порошку (15 гр.)
  • печиво шоколадне (4 штуки)

На водяній бані розтопити вершкове масло. Його потрібно постійно помішувати, поступово додаючи туди борошно і цукор. Повинна вийти однорідна маса. Окремо розбити в миску яйце і збити його. Додати до вершкової масі — продовжуємо помішувати.

Варити суміш буквально пару хвилин, помішуючи. Потім зняти з вогню і дати охолонути. Суміш розділити на дві частини. В одну ми додамо какао, щоб вона стала більш темна. Перемішати какао, щоб вона стала однорідною без грудочок.

Для викладання десерту в стакани краще використовувати кондитерський мішок, точніше два. Ми використовуємо їх, щоб викласти шарами ці суміші. Зверху можна посипати какао або печивом. Можна додати зверху фрукти або тертий шоколад за бажанням. Поставити в холодильник на півгодини і можна приступати до вживання!

Джемовий десерт в склянці

Вам знадобиться:

  • джем (будь-який, який подобається)
  • печиво
  • вершкове масло (15 гр.)
  • творог (220 гр.)
  • йогурт низької жирності (110 гр.)
  • пудра цукрова

Печиво краще брати розсипчасте — його потрібно подрібнити, щоб вийшла суміш для панірування. Вершкове масло розтоплюємо на вогні, помішуючи. Масло і печиво змішуємо. На дно всіх стаканчиків викладаємо суміш рівними частинами. Відправляємо їх в холодильник на півгодини. Беремо вершковий сир і цукрову пудру, змішуємо і збиваємо до стану повітряної піни. Потім додаємо туди ж йогурт. Перемішаємо з допомогою віночка або блендером на низькій швидкості. Потім викладаємо цю суміш зверху печива в стаканчики, і ставимо в холодильник ще на півгодини. Зверху додаємо джем, прикрашаємо ягодами і м’ятою. Смачного!

А якщо Ви не хочете готувати, але бажаєте смачних десертів на Ваше свято, доручіть їх приготування StudioCake! Досвідчені кондитери зроблять Ваше свято смачним і незабутнім.

Позвоните мне



×
Подзвоніть мені



×
Scroll Up