StudioCake

Найстійкіший крем для капкейков

Крем для капкейков є обов’язковим атрибутом і джерелом смаку у цих тістечок. Капкейкі прикрашають ефектною «шапочкою» різних кольорів, яку посипають і доповнюють елементами (глазур’ю, присипками, шоколадною крихтою, цукатами та ін.). Важливо, щоб цей крем тримав форму, був стійким, але також був приємний на смак в поєднанні з тестом десерту.

Читайте також:

Як зробити найстійкіший крем для капкейков

Крем повинен мати прекрасний смак, але і утримувати форму, яку йому надали. Які варіанти крему для капкейков можуть бути?

  • Сирний крем для капкейков і є самим стійким. Його готують на основі таких сирів як Філадельфія, Буко або маскарпоне.
  • Шоколадний ганаш відрізняється особливим смаком. Щоб красиво «укласти» його на поверхні тістечка, його потрібно сильно охолодити.
  • Крем на основі білків або безе – він буде прекрасно тримати форму, але тільки якщо добре застигне.
  • Класичним варіантом кремів для капкейков є масляний крем. Необхідно використовувати якісне масло, а не його дешеві аналоги або замінники. У крем додають цукрову пудру, ароматизатори.
  • Вершковий крем також прийнятний, але щоб він тримав форму, вершки повинні бути дуже жирними (від 33%) та добре збитими, потім охолодженими.

Крем-чіз – найстійкіший крем для капкейков

Давайте приготуємо сирний крем (або крем-чіз) для капкейков. Ідеальним варіантом є приготування сирного крему для капкейков на основі маскарпоне. Такий крем буде прекрасно утримувати форму, але крім того, він ще дуже ніжний і смачний. Класичний крем вийде білим, тому якщо потрібен конкретний колір, то краще додати в нього барвники або наповнювачі.

Для приготування нам знадобляться: сир маскарпоне (200 гр.), Жирний вершки 33-35% (200 мл.), Цукрова пудра (150 гр.), Лимонна кислота (чверть чайної ложки).

Для початку збийте охолоджені вершки блендером або міксером, додаючи поступово цукрову пудру. Повинні утворитися стійкі піки. Поступово починайте вводити за допомогою ложки сир маскарпоне. В кінці додати лимонну кислоту і перемішати. Все, смачний крем готовий! Бажано їм прикрашати капкейкі відразу. Не рекомендується зберігати довше трьох діб.

Крем для капкейков на основі сирного сиру

Інший варіант стійкого крему для капкейков на основі сирного сиру. При його приготуванні важливо дотримуватися режиму температури і пропорцій: сир і вершки потрібно охолодити, вершкове масло має бути кімнатної температури. Замість цукру для цього рецепта краще використовувати цукрову пудру. Зберігати довго такий крем не можна, його краще відразу використовувати.

Візьміть для приготування наступні компоненти: сирний сир (350 гр.), Вершкове масло (100 гр.), Цукрову пудру (150 гр.).

Для того, щоб приготувати цей крем для капкейков, збийте міксером сирний сир, змішаний з вершковим маслом. Потім додайте туди пудру, поступово її всипаючи. Після того, як крем придбає густоту, поставте його в холодильник на півгодини. Прикрашати зручніше саме охолодженим кремом.

Рецепт масляного крему для капкейков

Масляний крем – це універсальний варіант в силу доступності його інгредієнтів. Тільки важливо використовувати саме гарне масло, не спред або маргарин! У масляний крем легко додати барвники, ванілін, ароматні сиропи або коньяки.

Необхідно взяти: вершкове масло (200 гр.), Молоко (2 столові ложки), цукрову пудру (160 гр.).

Вершкове масло збивають, поступово додаючи туди пудру. Важливо, щоб масло було кімнатної температури, не з холодильника. Додають молоко і продовжують збивати (вибирайте не саму інтенсивну програму на міксері). В кінці за бажанням – барвники, якщо потрібен кольоровий крем.

Майстерня солодощів StudioCake із задоволенням приготує для Вас капкейкі на будь-яке свято, тематичні та просто смачні, з чарівними кремовими «шапочками», щоб Ваше торжество стало незабутнім!

Позвоните мне



    ×
    Подзвоніть мені



      ×